Laid Scrims Manufacturer and Supplier

Shanghai Ruifiber's Triaxial laid scrims за хартиени опаковъчни продукти

Shanghai Ruifiber's Triaxial laid scrims за хартиени опаковъчни продукти Shanghai Ruifiber's Triaxial laid scrims за хартиени опаковъчни продукти (2) Shanghai Ruifiber's Triaxial laid scrims за хартиени опаковъчни продукти (3)

Триаксиално положени платна на Shanghai Ruifiber за хартиени опаковъчни продукти (4) Shanghai Ruifiber's Triaxial laid scrims за хартиени опаковъчни продукти (5) Shanghai Ruifiber's Triaxial laid scrims за хартиени опаковъчни продукти

Подсилена хартия Scrim се използва широко като основен слой за производство на лепилни ленти с висока якост и първокласни пликове и опаковъчни продукти. Този ламиниран композит е с няколко слоя полифилм, платна, хартия и др.

Shanghai Ruifiber доставя широка гама от продукти от платно. Tri-directional laid scrim е една от новите серии. В сравнение с настоящите двупосочни платна, стилът на 1 основа и два вътъка с различни посоки прави цялата структура по-стабилна и по-здрава.

За да се подобри силно здравината на хартиените опаковъчни продукти с ниски разходи, се добавят платна, които се използват широко като рамка на цялата структура.

Какво предимство има хартията Scrim Reinforced:

Той е универсален, лек, с висока якост, лесен за ламиниране с много материали, може да даде красива повърхност и страхотни характеристики.

Подсилената лента предлага изключително висока устойчивост на разкъсване и пробиване. Със специален процес на обработка, ламинирането образува различна комбинация от опаковъчни композити. Платната, включително свързващото вещество/лепилото, правят страхотното свързване, образувано в ламинатите. По този начин може да се избегнат проблемите с влагата, празнината, изпаряването на лепилото.

Подсилени опаковъчни структури за ваша справка:

Крафт хартия/скрим

Крафт хартия/скрим/поли фолио

Крафт хартия/скрим/поли филм/крафт хартия

Поли фолио/скрим/поли фолио

Множество приложения за опаковки, подсилени с диамант:

Като основа за залепващи ленти като изолационна лента за канали и др.

плик,

Опаковане на храни

Медицинска употреба

Други промишлени опаковки

 

Добре дошли да се свържете с Shanghai Ruifiber за незабавно получаване на още мостри от нови положени платна.—http://www.rfiber-laidscrim.com/

 


Време на публикуване: 30 април 2021 г
Онлайн чат WhatsApp!