Laid Scrims Manufacturer and Supplier

He aha ka scrim reinforced medical paper tissue?

Hoʻokomo ʻia ka polyester me ka hoʻohana ʻana i ka plastic plastic adhesive, hiki ke hoʻohana nui ʻia i ka ʻoihana lapaʻau a me kekahi o nā ʻoihana composites me nā koi kūlohelohe kiʻekiʻe.

Polyester stretch mesh fabric Laid Scrims no ka pepa hoʻokahe koko (3) Polyester stretch mesh fabric Laid Scrims no ka pepa hoʻokahe koko (5) Polyester stretch mesh fabric Laid Scrims no ka pepa hoʻokahe koko (6)

ʻO ka pepa lāʻau lapaʻau, i kapa ʻia hoʻi ka pepa ʻokiʻoki, ke koko/wai hoʻoheheʻe ʻia ka pepa pepa, Scrim Absorbent Towel, kāwele lima lapaʻau, scrim reinforced paper wipes, disposable surgical hand towel. Ma hope o ka hoʻohui ʻana i ka scrim i waiho ʻia ma ka papa waena, hoʻoikaika ʻia ka pepa, me ka ʻoi aʻe o ka haʻalulu, e loaʻa i nā hiʻohiʻona e like me ka ʻili maikaʻi, ka lima palupalu, eco-friendly.

Hana ʻia ʻo Scrim Reinforced Wipers me 100% recycled fiber, a ua hana ʻia me ka polyester scrim webbing i loko o nā pā o ka pepa e hoʻohui i ka ikaika hou a me ka lōʻihi no ka hoʻomaʻemaʻe duty duty. Hāʻawi kēia mau lole hoʻomaʻemaʻe i ka pepa ikaika pulu kiʻekiʻe he nui-ply no ka hoʻopale ʻana. Hāʻawi kāna pahu hoʻopuka pop-up portable, compact interfold dispensing i ka hāʻawi wikiwiki a maʻalahi e hoʻopau i ka hoʻohana nui ʻana a me ka ʻōpala no ka janitorial, automotive, hana a me ka mālama pono.

  • Hana ʻia mai ka 100% fiber recycled
  • ʻOi aku ka ikaika a me ka lōʻihi mai kahi polyester scrim webbing i loko o ka plies
  • ʻOi aku ka maikaʻi o ka absorbency
  • Kūpono no ka hoʻohana ʻana i ka janitorial, automotive, manufacturing, a me nā mākeke mālama

Pono:

(1) ʻO Shanghai Ruifiber ka mea hana i nā scrims no ka pepa scrim i hoʻoikaikaʻia, loaʻa iā mākou ka pōmaikaʻi maikaʻi no nā kumukūʻai a me ka hāʻawi manawa kūpono no nā kāwele i nā'āpana a iʻole nā'ōwili.

(2) ʻO ka Scrim kahi holoi holoi maʻamau e pili ana i ka cellulose i loaʻa ma waena o 1 a 2 mau ʻāpana o ka ʻiʻo ma kēlā ʻaoʻao kēia ʻaoʻao e hāʻawi i ka hoʻopaʻa maikaʻi ʻana a me kahi ʻupena "scrim" nylon i waenakonu ona e hāʻawi i ka ikaika pulu.

(3) Loaʻa i kēia kāwele kahi mānoanoa Nylon i hoʻopaʻa ʻia ma waena o 2 plys of tissues ma kēlā me kēia ʻaoʻao, no laila 4 Ply. Hāʻawi ka papa luna a me lalo o ka ʻiʻo i ka hoʻopalekana a me ka palupalu o ka huahana, ʻo ka papa waena o ka nylon scrim netting e hāʻawi i ka ikaika o ka huahana i ka maloʻo a me ka pulu, ʻoi aku ka absorbency a me ka linting haʻahaʻa.


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2020
WhatsApp Online Chat !