Laid Scrims Manufacturer and Supplier

Shanghai Ruifiber asiasi atu i Saina Floor Fair 2021


Shanghai Ruifiber sa asiasi atu i le DOMOTEX Asia 2021, i le aso 24 - 26 Mati 2021 i SNIEC, Shanghai.

DOMOTEX asia / CHINAFLOOR o le faʻaaliga taʻutaʻua i luga o le fola i le itulagi o Asia ma le Pasefika ma le faʻaaliga lona lua o fola i le lalolagi atoa. I le avea ai o se vaega o le DOMOTEX trade event portfolio, o le 22nd lomiga ua faʻamautuina o ia lava e avea ma faʻatautaia pisinisi autu mo le faʻalapotopotoga o fola o le lalolagi.

O le fa'aopoopoina o scrim i totonu o ituaiga eseese o oloa fola i le taimi nei o se faiga masani. O lenei mea e le o vaaia i luga o le fogaeleele, e fesoasoani moni lava e faʻaleleia le faʻatinoga umi o fola.

O Shanghai Ruifiber o loʻo taulaʻi pea i le gaosia o sikola faʻapipiʻi mo tagata faʻatau fola e pei o le vaeluaga / faʻavaa. E mafai e le scrims ona faʻamalosia le oloa maeʻa ma le tau maualalo, aloese mai le gau masani. Ona o foliga faanatura scrims, matua mama ma manifinifi, o le faagasologa o le gaosiga e faigofie. O le fa'apipi'i o le kelu i le taimi o le gaosiga e fai lava si tutusa, o le fola mulimuli e foliga manaia ma sili atu le malosi. O scrims o le fofo sili ona faʻamalosia mo le fafie, fola faʻaleleia, SPC, LVT ma WPC oloa fola.

Faʻafeiloaʻi uma tagata faʻatau fola e o mai ma asiasi i Shanghai Ruifiber!
Faʻafeiloaʻi e faʻatalanoa mo le atinaʻeina o faʻaoga faʻaoga i le fale gaosi fola!


Taimi meli: Mati-29-2021
WhatsApp Online Chat!